FAQ / Usein kysyttyä

Täältä löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme info@darklewear.fi

Yleistä

Darklewear.fi on suomalainen verkkokauppa, joka suunnittelee kustomoituja printtejä ja logoja erilaisiin tuotteisiin sekä toteuttaa yhteistyökumppaneilleen myyntialustoja tuotteiden helppoa myyntiä varten.

Kyllä! Etsimme somevaikuttajia, yhdistyksiä, yrityksiä jne. Ota rohkeasti yhteyttä, niin perehdytään asiaan paremmin ja laitetaan sinullekin kauppa pystyyn!

Yhteistyötä varten voit täyttää yhteydenottolomakkeen täältä.

Käytettävissä ovat seuraavat Paytrailin tarjoamat maksutavat:

Korttimaksu: Visa, Mastercard, American Express

Verkkopankkimaksu: Danske Bank, Nordea, POP Pankki, S-Pankki, Säästöpankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken, Osuuspankki

Mobiilimaksu: Mobilepay, Pivo, Siirto

Lasku ja osamaksu: Jousto

Jokaisen tuotteen tiedoista löytyy koko-opas.

Toimitus

Toimitus maksaa kaikenkokoisiin tilauksiin normaalisti 5,90€. Kuitenkin yli 100€ tilauksiin toimitus on ilmainen!

Toimitus kestää 4-10 arkipäivää kaikkialle Suomeen.

Kaikki tuotteemme painatetaan tilauksen jälkeen, jonka vuoksi tilauksen koko voi vaikuttaa toimitusaikaan.

Kyllä! Kun tilaus laitetaan toimitukseen, niin saat toimitusvahvistuksen, joka sisältää kuljetusliikkeen antaman seurantatunnuksen.

Tilauksesi toimitetaan oletusarvoisesti antamaasi toimitusosoitteeseen tai lähelläsi olevaan palvelupisteeseen, jos et ole tavoitettavissa paketin saapuessa.

Kuljetusliike on kuitenkin hyvissä ajoin sinuun yhteydessä, niin voitte sopia milloin olisit valmiina vastaanottamaan lähetyksen.

Tilaukset

Laita sähköpostia asiakaspalveluumme info@darklewear.fi, niin katsotaan yhdessä saammeko löydettyä juuri sinulle sopivaa kokoa haluamastasi tuotteesta.

Voit lukea palautuskäytännöstämme täältä.

Takuumme kattaa valmistus- ja materiaalivirheet.

Takuu ei kata tavanomaista kulumista eikä ulkoisten tekijöiden, kuten esimerkiksi väärän pesukäsittelyn tai onnettomuuden aiheuttamia vaurioita.

Takuuseen ja reklamaatioon liittyvissä kysymyksissä olethan yhteydessä asiakaspalveluumme: info@darklewear.fi.

Laita sähköpostia asiakaspalveluumme info@darklewear.fi ja mainitse viestissä nimesi ja tilausnumerosi, niin voimme lähettää sinulle lisätietoja tilauksesta, kuten tuotteista, laskusta ja toimitusajoista.